top of page

Jobba hos oss!

På den här sidan hittar du information om vi söker personal och nya tjänster.

Just nu söker vi nya medarbetare se platsannons nedan!

Platsannons ny glasmedarbetare

Om oss
Installera en stort glasfönster

Brynäs glas AB är ett heltäckande glasentreprenadsföretag som alltid har kunden i fokus. Vi eftersträvar att finna moderna och effektiva lösningar som ska passa just våra beställare.

Vi är verksamma inom Gävle men tar även projekt från Södra Stockholm upp till Sundsvall. Brynäs Glas erbjuder flexibla och kundanpassade glasentreprenadslösningar åt stora och mindre företag, samt privatpersoner.

Brynäs Glas är idag i en expansionsfas och söker därför nya medarbetare för att stärka upp den personal vi har idag som besitter en lång erfarenhet i branschen. Det är viktigt för oss att den person vi anställer har ett stort personligt engagemang så att våra kunder kan få den bästa servicen.

Dina arbetsuppgifter

Brynäs glas söker nu en, eller flera montörer inom vårt affärsområde. Du kommer arbeta i arbetsgrupp eller självständigt ansvara för ett antal stora och mindre projekt såsom löpande montage på byggen åt mestadels byggföretag och bostadsrättsföreningar med fönster, aluminium & stålpartier, samt glas inom privat sektor i form av inredningsglas, speglar, duschlösningar, reperationsglasningar, altaninglasningar, montage av räcken i rostfritt och aluminium, samt mindre arbetsuppgifter med våra digitala ordersystem såsom mindre offerter och faktureringsunderlag. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder och leverantörer. Vi ser gärna att du drivs av förändring och utveckling samt är mån att upprätthålla god kvalitet. Det är viktigt för Brynäs Glas att medarbetarna är uppdaterade inom branschen och alla får möjlighet att kompetensutvecklas.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en positiv och prestigelös företagskultur som präglas av ett stort engagemang samt affärsmässighet. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär.

Är du en person som trivs med att ha ett helhetsansvar för kunder samt vill ha möjlighet att lägga upp och planera ditt eget arbete? Då är du välkommen till oss på Brynäs Glas!

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning från gymnasium, universitet/högskola eller har lång erfarenhet inom den bransch vi verkar.

Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande tjänster eller varit verksam som snickare, smed eller andra sysslor på byggen.

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du glad, positiv och serviceinriktad.
Det är viktigt att du är strukturerad och effektiv då arbetet periodvis kräver ett högt tempo. Dina goda kunskaper i svenska och din kommunikativa förmåga är viktig i denna roll. Det är meriterande om du arbetat i något bransch-anpassat ordersystem och att du har erfarenheter att tolka ritningar.

Ansökan

Vi vill ha in din intresseanmälan med CV och personligt brev till vår rekryteringsansvarige

Mikael Söderström på mail: micke@brynasglas.se

Eller inför din ansökan ringa: 026-513990 för mer information om tjänsten.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort det finns möjlighet.

Med vänliga hälsningar
 

Mikael Söderström

070-1836520

VD & personalansvarig

bottom of page